O fea o lo'o atagia mai ai uiga fa'atulagaina o lomitusi flexographic?

O fea o lo'o atagia mai ai uiga fa'atulagaina o lomitusi flexographic?I le tulaga o le saoasaoa o le tamaoaiga o Saina, o le feteenaiga i le va o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga, le faaleagaina o le siosiomaga ma le tau o le tau o loʻo faʻateleina, ae o lenei feteʻenaʻiga e le o se feteʻenaʻiga.I totonu o le alamanuia lomitusi mamafa tele, lolomi lanu meamata e matua lauiloa.I le faagasologa o le faʻaleleia atili o le tele o masini lomitusi, e faʻafefea ona maua e lomitusi flexographic ni mea lelei i le faʻasaoina o tau ma faʻaitiitia ai le filogia?

E masani ona feso'ota'i sa'o le ta'avale ipu o lomitusi flexographic ma mea lomitusi.O le mea lea, e manaʻomia e le lomitusi lomitusi e vaʻavaʻai ese le vaitusi i luga o le taʻavale i luga o le mea e faʻaaogaina ai le vaitusi i luma o le vaitusi faʻafesoʻotaʻi ma le mea lomitusi, ona faʻafeiloaʻi lea o le vaitusi i totonu o le pu i le substrate e ala i le oomiina o le lomitusi ma. le gaioiina o le capillary o mea lomitusi.O le tele o lomiga flexographic maualuga-saosaoa o lolomi pa'u mo lomitusi fa'aauau.

I le faagasologa o sauniuniga, e vevela le lola i le vai vevela, ona tuʻu lea i totonu o le vaifofo o le chloric acid e paʻu ese ai le chromium layer ma le ele.Ona fa'amama lea, fa'apipi'i nickel i luga o le lo'o u'amea, fa'apala apamemea mautu ma le fa'asala o le zinc i luga ole lola alumini, ma taunu'u i le aso lava e tasi.

O le tele o meafaigaluega e faʻaleleia e mafai ona faʻaitiitia ai le filogia.O le fa'aaogaina o le suau'u fuala'au nai lo le penisini e pei o le solvent, o le fa'aaogaina o le vaitusi vaitusi tekonolosi o le a fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o le si'osi'omaga, ma o le fa'aaogaina o mea fa'apalapala fa'aleaga nai lo solvents o lo'o iai o se auala sili atu lea.

O a uiga fa'atulagaina o lomitusi flexographic?Flexographic lomitusi, e pei o se masini lomitusi taua, o loʻo i ai se faʻaoga lelei i le tele o alamanuia.O a uiga fa'atulagaina o lomitusi flexographic?

1. O loʻo faʻaaogaina le faʻaofuofu o le lima ipu ma le anilox roller structure, lea e faʻafaigofie ai le pito i luga ma lalo o le laulau, fetuutuunai, faigofie e teu, maualuga le saʻo, ma o loʻo i ai le galuega o le "vave version change".

2. O le unloading le mauaina o iunite faʻaaogaina le faʻaluaina lima lua tulaga faʻavaa faʻavaa o le vavaega olo, lea ei ai le galuega tauave o suiga lola maualuga-saosaoa le taofi.

3. O le ogaumu faʻamago faʻaaogaina le tuʻu saʻo o le ea, faʻatasi ai ma le gau itiiti o le ea ma maualuga le lelei.O le ogaumu ma le fausaga fou e mafai ona iloa le faʻaogaina lona lua o le malosi o le vevela ma faʻatonutonuina e le atamai faʻaogaina o le vevela.

4. O le tapuni lua scraper cavity ink conveying system ua faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le siosiomaga, faʻafaigofie le faʻamamaina vave, ma faʻaitiitia le taimi o suiga vaitusi ma taimi tapuni.O le masini si'osi'o e fa'apipi'i fa'amalosi ma tapuni le potu vaitusi.O loʻo i ai galuega o le fesuiaʻi ma le vave faʻaumatia, lea e faʻaogaina i le faʻamamaina ma le suia o lau ma poloka vaitusi.

5. O le laupapa puipui e faʻaaogaina se fausaga faʻapitoa ma e le faigofie ona faʻaleagaina.

6. O le fa'agogo embossing totonugalemu fa'aaogaina le fausaga puipui fa'alua ma le vevela faifaipea faiga fa'asalalau vai e fa'atumauina ai le vevela i fafo o le fa'ato'a fa'atosina ma puipuia ai le fa'alauteleina o le vevela o le fa'aputu fa'aputu;Faʻaaogaina masini faʻapipiʻi e faʻamautinoa ai le faʻatuatuaina o le gaioiga.

I le faiga moni o lomitusi, o mea e aafia ai le aafiaga o le pulumu o le televave flexographic lomitusi e faapea:

1. Pe a faʻamaonia, o le mea moni, o le laser typesetter e faʻaaogaina mo le faʻamaonia, ma le saʻo tasi i le va o le 0.01-0.1mm.Ae ui i lea, ona o ata eseese o loʻo faʻaaogaina, o nisi mea sese o le a tupu foi.

2. Ona o faʻafitauli o le faʻaaogaina o pepa tekonolosi, o le susulu, mafiafia ma le faʻaogaina o le pepa lava e tasi e gaosia e fale pepa eseese o le a eseese.

3. A maeʻa le lolomiina, o le isi laasaga o le tipiina lea o mea lolomi ma se tipi pepa.Pe a tipiina oloa maeʻa, ona o le sese o le tipi lava ia, o le mea sese pe a uma ona tipiina oloa maeʻa o loʻo i ai foi ma le faʻamoemoe.

4. maualuga le saoasaoa flexographic lomitusi toilalo.O le tasi o le sa'o sa'o lomitusi, o le isi o le lanu vaitusi.


Taimi meli: Apr-15-2022